3.10 Listeintegration: Facebook Lead Ads

Med Heyloyaltys integration til Facebook Lead Ads kan du koble dine formularer på Facebook direkte til din Heyloyalty-konto. Dermed kan du spare tid, da du ikke længere skal hente dine nye leads ud af Facebook og importere dem til din liste i Heyloyalty.

I denne vejledning viser vi, hvordan du opsætter integrationen.

OBS! Integrationen kræver: Facebook Business manager med en tilhørende Ad Account, der har tilknyttet en betalingsmåde.

Den lynhurtige guide:

1. Aktivér Facebook-integrationen på din Heyloyalty-konto.
  2. Opsæt Facebook Lead Ads-integrationen på din Heyloyalty-konto.
    1. Vælg den liste, din formular på Facebook skal knyttes til.
    2. Vælg den formular, der skal kobles til Heyloyalty.
  3. Tildel Heyloyalty-app'en adgang på din Business Manager-konto på Facebook.
  4. Opret Facebook-kampagne, der bruger den valgte formular.

Aktivér Facebook-integration

Start med at integrere din Facebook-konto med din Heyloyalty-konto.

Klik på "Integrationer".

Klik på "Aktivér" under Facebook-intgrationen.

Herefter skal du give tilladelse til, at Heyloyalty må få adgang til dine Facebook-annoncer.

Facebook-listeintegration

Når du har aktiveret integrationen mellem din Facebook-konto og Heyloyalty, skal du opsætte listeintegrationen, der gør det muligt for dig, at hente nye leads fra dine Facebook-formularer direkte til Heyloyalty.

Klik på "Listeintegrationer".

Klik herefter på "Opsæt Facebook integration".

Nu skal du udfylde de nødvendige oplysninger.

Liste: Hvilken liste i Heyloyalty skal dine nye leads lande på?

Felt til oprettelsestidspunkt: Du kan tilføje et customfelt (af typen dato) til din liste. Dette felt kan du bruge her - og derefter kan du bruge dette til at segmentere dine medlemmer. Dette felt er optional og derfor ikke påkrævet.

Facebook-formular: Hvilken formular skal kobles til Heyloyalty?

Husk gemme dine indstillinger.

Tildel Heyloyalty-app'en adgang

Når du har gjort det ovenstående, skal du tildele vores app adgang til din Business Manager-konto. Det kan du gøre via dette link - klik her.

Herfra skal du oprette annoncer på Facebook med den formular, du har knyttet til Heyloyalty. Derefter kommer dine nye leads direkte ind på din liste i Heyloyalty.

Felter fra Facebook

Vi har pt. mulighed for at få følgende felter fra Facebook medsendt til Heyloyalty:

Facebook Heyloyalty
email Email
first_name Fornavn
last_name Efternavn
country Land
city By
zip_code Postnummer
street_address Adresse
gender Køn
date_of_birth Fødselsdag
phone_number mobilnummer
Shop or butik Butik