3.10 Listeintegration: Facebook Lead Ads

Med Heyloyaltys integration til Facebook Lead Ads kan du koble dine formularer på Facebook direkte til din Heyloyalty-konto. Dermed kan du spare tid, da du ikke længere skal hente dine nye leads ud af Facebook og importere dem til din liste i Heyloyalty.

I denne vejledning viser vi, hvordan du opsætter integrationen.

OBS! Integrationen kræver: Facebook Business manager med en tilhørende Ad Account, der har tilknyttet en betalingsmåde. Derudover kan du ikke bruge integrationen på Fremmium- og demokonti i Heyloyalty.

Du skal være opmærksom på at Lead ads kun kan sende medlemmer til én liste. Sætter du den samme lead ads formular op til flere lister, vil der kun sendes medlemmer til den sidste liste du opsatte den til.

Den lynhurtige guide:

1. Aktivér Facebook-integrationen på din Heyloyalty-konto.
  2. Opsæt Facebook Lead Ads-integrationen på din Heyloyalty-konto.
    1. Vælg den liste, din formular på Facebook skal knyttes til.
    2. Vælg den formular, der skal kobles til Heyloyalty.
  3. Tildel Heyloyalty-app'en adgang på din Business Manager-konto på Facebook.
  4. Opret Facebook-kampagne, der bruger den valgte formular.

Aktivér Facebook-integration

Start med at integrere din Facebook-konto med din Heyloyalty-konto.

Klik på "Integrationer".

Klik på "Aktivér" under Facebook-intgrationen.

Herefter skal du give tilladelse til, at Heyloyalty må få adgang til dine Facebook-annoncer.

Facebook-listeintegration

Når du har aktiveret integrationen mellem din Facebook-konto og Heyloyalty, skal du opsætte listeintegrationen, der gør det muligt for dig, at hente nye leads fra dine Facebook-formularer direkte til Heyloyalty.

Klik på "Listeintegrationer".

Klik herefter på "Opsæt Facebook integration".

Nu skal du udfylde de nødvendige oplysninger.

Liste: Hvilken liste i Heyloyalty skal dine nye leads lande på?

Felt til oprettelsestidspunkt: Du kan tilføje et customfelt (af typen dato) til din liste. Dette felt kan du bruge her - og derefter kan du bruge dette til at segmentere dine medlemmer. Dette felt er optional og derfor ikke påkrævet.

Facebook-formular: Hvilken formular skal kobles til Heyloyalty?

Husk gemme dine indstillinger.

Tildel Heyloyalty-app'en adgang

Når du har gjort det ovenstående, skal du tildele vores app adgang til din Business Manager-konto. Det kan du gøre via dette link - klik her.

Herfra skal du oprette annoncer på Facebook med den formular, du har knyttet til Heyloyalty. Derefter kommer dine nye leads direkte ind på din liste i Heyloyalty.

Felter fra Facebook

Vi har pt. mulighed for at få facebooks standardfelter medsendt til Heyloyalty. Det betyder, at du kan opleve fejl, hvis du eksempelvis benytter customfelter til email, da det hos facebook så omdøbes til evt. "e-mail", hvilket ikke længere stemmer overens med det vi forventer.

De feltværdi vi får fra facebook

Facebook Heyloyalty
email Email
first_name Fornavn
last_name Efternavn
country Land
city By
zip_code Postnummer
street_address Adresse
gender Køn
date_of_birth Fødselsdag
phone_number mobilnummer
shop or butik shop **

** Denne virker kun med én af de to værdier. Du kan enten bruge "butik" eller "shop" fra facebook, som herfra sendes til Heyloyalty.