3.11 Facebook Custom Audience

Med Heyloyaltys integration til Facebooks Custom Audience kan du kombinere din e-mail marketing med Facebook-annoncering. Dermed kan du optimere din markedsføring og kunderejse, da du har mulighed for at målrette dine budskaber på baggrund af dine modtageres adfærd. Derudover får du mulighed for at ramme og (gen)aktivere de medlemmer, du ikke fanger i dit nyhedsbrev, via målrettede Facebook-annoncer.

I denne guide viser vi, hvordan du nemt eksportere segmenter fra din Heyloyalty-konto til Facebook som et Custom Audience.

OBS! Integrationen kræver: Facebook Business manager med en tilhørende Ad Account, der har tilknyttet en betalingsmåde.

Den lynhurtige guide:

1. Aktivér Facebook-integrationen på din Heyloyalty-konto.
  2. Find liste med medlemmer i Heyloyalty
  3. Vælg "Eksporter til Facebook"
  4. Vælg, hvad der skal eksporteres til Facebook
  5. Vælg, hvorvidt segmentet skal tilføjes til et eksisterende Custom Audience eller oprettes som et nyt.
  6. Vælg Ad Account
  7. Eksporter segmentet

Aktivér Facebook-integration

Start med at integrere din Facebook-konto med din Heyloyalty-konto.

Klik på "Integrationer".

Klik på "Aktivér" under Facebook-intgrationen.

Herefter skal du give tilladelse til, at Heyloyalty må få adgang til dine Facebook-annoncer.

Eksporter til Facebook

Vælg den liste, hvor du gerne vil eksportere medlemmer fra.

Klik herefter på "Eksportér til Facebook".

Vælg, hvad du gerne vil eksportere til Facebook.

Vælg mellem:

Eksporter hele listen: Du eksportere alle medlemmer på din liste til Facebook.

Eksporter et segment fra listen: Du kan eksportere et allerede oprettet segment til Facebook. Du skal altså lave dit segment på listen, før du påbegynder at eksportere til Facebook.

Herefter skal du vælge, hvorvidt du vil lave et nyt custom audience eller bruge et eksisterende.

Hvis du vælger at lave et nyt custom audience, skal du navngive dette.

Endelig skal du vælge, hvilken Ad Account du ønsker at eksportere segmentet til.

Når du har gjort ovenstående, skal du klikke på "Eksportér nu".

Husk! Når du laver et Custom Audiens i Facebook, skal der være minimum 20 matchede personer.