8.15 Integration af Facebook

Du kan integrere din Facebook Ad-konto med din Heyloyalty-konto. Når du har koblet de to konti sammen, kan du integrere dine Facebook Lead Ads og Facebook Custom audience med din Heyloyalty-konto.

Du kan læse mere om Lead Ads-integrationen her.

Du kan læse mere om Facebook Custom Audience her.

OBS! Integrationen kræver: Facebook Business manager med en tilhørende Ad Account, der har tilknyttet en betalingsmåde. Du kan ikke bruge Facebook-integrationen på Heyloyalty Freemium- og demokonti.

Herefter skal du give tilladelse til, at Heyloyalty må få adgang til dine Facebook-annoncer.

Og det var det. Go' fornøjelse.