8.15 Integration af Facebook

Du kan integrere din Facebook Ad-konto med din Heyloyalty-konto. Når du har koblet de to konti sammen, kan du integrere dine Facebook Lead Ads og Facebook Custom Audience med Heyloyalty.

Du kan læse mere om Lead Ads-integrationen her.

Du kan læse mere om Facebook Custom Audience her.

OBS! Integrationen kræver: Facebook Business manager med en tilhørende Ad Account, der har tilknyttet en betalingsmåde (kreditkort). Du kan ikke bruge Facebook-integrationen på Heyloyalty Freemium- og demokonti. Derudover skal du kontakte vores Customer Succes Team, hvis du ønsker at bruge integrationen. De kan give dig adgang. Skriv til cst@heyloyalty.com.

Steps til opsætning af Facebook-integration i Heyloyalty:

1. Aktiver Facebook-integrationen under "Integrationer"
    1. Vælg de side, Heyloyalty skal have adgang til via integrationen
    2. Vælg, hvilke rettigheder integrationen skal give Heyloyalty
  2. Giv Heyloyalty adgang til dine Custom Audiences
    1. Giv Heyloyalty lov til at fjerne og tilføje medlemmer i dine audiences
  3. Giv Heyloyalty adgang til dine Lead Ads

Guiden indeholder:

1. Aktivering af Facebook-integration
  2. Giv Heyloyalty adgang til Custom Audiences
  3. Giv Heyloyalty adgang til Lead Ads

AKTIVÉR FACEBOOK-INTEGRATION

Klik på "Integrationer".

Klik på "Aktivér" under Facebook-intgrationen.

Når du trykker på "Aktivér" bliver du sendt til Facebook, hvor du bekræfter, at vi må få adgang til at se, de(n) Facebooksider du har adgang til.

• Har du adgang til flere Facebooksider, kan du vælge, hvilke din Heyloyalty-konto skal have adgang til:

Når du har valgt de(n) sider, som din Heyloyalty-konto skal have adgang til, kan du efterfølgende bestemme, hvilke rettigheder du ønsker at dele via integrationen.

Når du har givet Heyloyalty adgang, skal du i Facebook også give tilladelse til, at Heyloyalty må kontakte dine Custom Audiences og dine Lead Ads i Facebook.

Custom Audience

For Audiences kan du gå herind:

https://business.facebook.com/ads/manage/customaudiences/tos/?act=<AD_ACCOUNT_ID>

Her skal du erstatte <AD_ACCOUNT_ID> med dit annonce konto id (du skal erstatte alt i<AD_ACCOUNT_ID> også < og >).

Find dit Ad Account ID ved at gå til business.facebook.com og vælge den businesskonto, du benytter på den side, du har koblet til Facebook (har du koblet flere Facebook-pages til din Heyloyalty-konto, skal du gentage dette skridt for alle de pages).

Når du har valgt din business manager, kan du se de pages og den "Ad Account" der er koblet til denne business manager.

Klik på ID'et, det bliver automatisk kopieret til din udklipsholder:

https://business.facebook.com/ads/manage/customaudiences/tos/?act=<AD_ACCOUNT_ID>

Kopier linket til en ny browserfane og erstat <AD_ACCOUNT_ID> med dit ID. Herefter kommer du direkte ind på en side, hvor du giver Heyloyalty tilladelse til at tilføje og fjerne medlemmer i de Custom Audiences, som du vælger at koble til Heyloyalty.

Lead Ads

For at benytte Lead Ads, skal du først aktivere Lead Ads-funktionen inde fra Heyloyaltys Listeintegrationer på din konto.

Læs mere om opsætning af Lead Ads her.

Når du har gjort ovenstående, skal du tildele vores app adgang til din Business Manager-konto.

Dette kan du gøre under din Business Manager, hvor du fra hovedmenuen vælger det underpunkt, der hedder "Business Settings":

Under "Business Settings" vælger du "integrations" og derunder "Leads Access"

Her vælger du den Leads konto, som du ønsker at give Heyloyalty adgang til.

Der er 2 punkter som du skal tage stilling til:

• People, hvor du skal sikre, at du har adgang til Leads
  • CRM, hvor du skal finde Heyloyalty og tilføje dem til dine leads

People:

CRM:

OBS! Hvis du ikke kan se Heyloyalty fra din oversigt, skal du vælge "assign CRM" (eller tilføj), hvor Heyloyalty så skal fremgå fra din liste. Vælg app'en og tryk "assign" eller tilføj

Opsummering: Steps til opsætning af Facebook-integration i Heyloyalty

1. Aktiver Facebook-integrationen under "Integrationer"
    1. Vælg de side, Heyloyalty skal have adgang til via integrationen
    2. Vælg, hvilke rettigheder integrationen skal give Heyloyalty
  2. Giv Heyloyalty adgang til dine Custom Audiences
    1. Giv Heyloyalty lov til at fjerne og tilføje medlemmer i dine audiences
  3. Giv Heyloyalty adgang til dine Lead Ads

Og det var det - Go' fornøjelse.

Efter vi i foråret 2019 lancerede vores integration til Facebook, har Facebook lavet om i den måde, de håndterer en integration som denne på. Derfor er dette vores 2. version af guiden. Har du tidligere integreret Heyloyalty med Facebook, bør det ikke være nødvendigt med ændringer i din integration. Men du er altid velkommen til at kontakte vores Customer Succes Team, hvis du er i tvivl - du kan skrive til dem på cst@heyloyalty.com.