Follow

Opsætning af Heypush-beskeder i Heyloyalty

Når du skal i gang med at sende push-beskeder via Heypush og Heyloyalty, skal du først have installeret vores worker og javascript – hvis du ikke har gjort det, kan du ikke opsamle kontakter, og så er der ingen at sende til.

Læs her, hvordan du installerer worker og script. 

Før du går i gang, vil vi gerne minde om, hvilke browsere og devices, du kan sende push-beskeder til: 

Du kan sende push-beskeder til følgende devices: 

  • Windows computere
  • Mac OS computere
  • Android-enheder (tablet og mobil) 

Du kan sende push-beskeder til følgende browsere: 

  • Google Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer*
  • Edge*

*Internet Explorer og Edge er understøttet i mindre omfang. Ikke alle versioner understøtter webpush teknologien, som vores Heypush funktionalitet er bygget på (webpush-teknologien er den service som browserne benytter for at sende pushbeskeder).

For at sende din første webpush besked fra Heyloyalty, skal du under kampagner klikke på ”Opret kampagne”.

2019-03-07_1510.png

Step 1 - Informationer

På step 1 skal du udfylde en række informationer.

 Heypush_step_1.PNG 

Udsendelsestype
Skal det være en enkeltstående besked eller skal den gentage sig selv.

En enkeltstående besked sendes kun én gang, hvorefter den afsluttes.

En gentagende kampagne kan sendes på samme dag (eller dage) på ugen eller på specifikke datoer på måneden.

Modtagerliste
Her vil fremgå de lister, du har Heypush integreret på. Har du kun tilknyttet én liste, vil den være valgt på forhånd. Lister hvor Heypush ikke er tilknyttet vil ikke være synlige. Når din liste er valgt, vil du se modtagerantallet nedenunder.

OBS! På step 1 og step 3 kan du se det antal modtagere, som er på din i Heyloyalty. Dette kan være forskellig fra det reelle antal kontakter, der modtager din kampagne. Det skyldes, at dine kontakters browser første giver besked om en afmelding, når man forsøger at sende noget til kontakten igen. Du skal altså sende noget til en afmeldt kontakt, før Heyloyalty får besked om, at der er en afmelding.

Kampagnenavn
Dette er et internt navn, så du kan genkende kampagnen i Heyloyalty. Vi bruger også navnet som dit utm_campaign parameter, som sendes til din Google Analytics.

Labels
Labels bruges som søgeord. De er interne og kan bruges i Heyloyalty til at finde tilbage til tidligere kampagner. Labels er ikke påkrævet.

Udsendelsestidspunkt
Udsendelsestidspunkt definerer, hvornår en kampagne må begynde at sende ud.

I modsætning til andre kampagnetyper (som e-mail og sms), så sendes en webpush besked, først når brugeren er ved sin pc (pc er tændt, og har browseren, hvor permission er givet, aktiveret). Det betyder, at beskeden først leveres, når medlemmet er ledigt. Derfor definerer man også en levetid på besked.

Levetid
Levetiden definerer, hvor lang tid en push-besked stadig må sende til en kontakt efter det oprindelige udsendelsestidspunkt.

Har du sat udsendelsestidspunktet til at være 10-02-2018 / 11:30 og sat levetiden til at være 5 timer, vil den have lov at sende til alle kontakter, der bliver aktive, indtil 16:30 samme dag.

Lukker ikke automatisk
Her kan du vælge om du ønsker at din Heypush-besked skal blive stående på modtagerens skærm i en længere periode. Vær opmærksom på at i Chrome bliver beskeden stående ind til modtageren agerer med Heypush-beskeden.

Når du har valgt de nødvendige felter, klikker du på den grønne knap ”videre” i højre side.

 

Step 2 – Design og opsætning

På step 2 får du med det samme et eksempel på din Heypush kampagne.

2019-03-07_1520.png

Notifikationerne, som sendes til kontakterne, har fastlåste designs alt efter, hvilken browser kontakter har tilmeldt sig ved.

Du kan i højre side se (vist ovenfor), hvordan brugerne vil opleve deres webpush besked alt efter browsertype.

For at definere indhold udfylder du felterne i venstre panel.

2019-03-07_1519.png

Du har følgende felter:

Titel: Øverst linje i din Heypush kampagne (tillader alle smileys - ikke alle enheder kan dog læse alle smileys. Det er device- og browser-afhængig, hvad der sker, hvis en emoji ikke kan læses)

 

Besked: Brødteksten i din Heypush kampagne (tillader alle smileys - ikke alle enheder kan dog læse alle smileys. Det er device- og browser-afhængig, hvad der sker, hvis en emoji ikke kan læses)

 

URL: Linket kunden sendes til, når de klikker på kampagnen. Når du arbejder med automations og ønsker at benytte "Tabt kurv" eller "Product interest", skal du indsætte specifikke flettefelter for at kunden ender på det rigtige link (enten direkte i kurven eller på produktet).

  • "{member.basketurl}" bruges ved tabt kurv (indsættes uden citationstegn)

  • "{member.ProductUrl}" bruges ved en Product interest heypush (indsættes uden citationstegn)

 

Utm_content: Den tracking-værdi der sendes til Google Analytics som content

 

Utm_medium: Den tracking-værdi der sendes til Google Analytics som medium (vores standard er webpush)

Utm_source og utm_campaign er predefineret til listens navn og kampagnens navn. Du kan tilpasse disse indstillinger under dine listeindstillinger.

 

Ikon: Det lille ikonbillede, der kan sendes med (vi foreslår dit logo)

 

Billede: Et større billede, der underbygger kampagnens budskab. Vær opmærksom på, at det kun er Chrome på vise enheder, der i øjeblikket understøtter dette. Firefox og Chrome på iOS gør IKKE. Hvis du bruger et billede, så brug PNG eller JPEG formaterne.

 

Når din kampagne er færdig, kan du se alle oplysningerne for kampagnen på step 3 – Test og godkend. Her har vi samlet alle indstillingerne op for step 1 og step 2.

Hvis kampagnen er, som du ønsker, kan du godkende kampagne nu. Er kampagnen fremdateret, vil den gøre sig klar til at sende ud, hvis kampagne ikke er fremdateret, vil den sende med det samme.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk