Follow

8.16 Standardindstillinger

Under standardindstillinger kan du tilpasse en lang række indstillinger for din konto. I denne guide kan du se hvilke, samt læse en vejledning i, hvordan og hvad hver indstilling gør. 

Find dine standardindstillinger

I højre side af skærmen kan du finde dine standardindstillinger for kontoen. Du finder dem ved at klikke på manden med tandhjulet, herefter klikker du blot på "Standardindstillinger".

Find-indstillinger.png

Design/indstillinger

Det første du møder er indstillingerne for "Design". Her kan du ændre indstillinger for følgende.

design_indstillinger.png

Vandret justering af billeder: Her kan du vælge, hvordan dine billeder skal justeres - venstre, centreret eller højre. Den indstilling du vælger, er den indstilling, der gør sig gældende for i dine kampagner, automatiseringer og flows.

Celle-padding i px (alle sider): Her kan du vælge, hvor meget padding dine celler skal have som udgangspunkt. Den indstilling du vælger, er den indstilling, der gør sig gældende for i dine kampagner, automatiseringer og flows.

Slå mobiloptimering til: Skal mobiloptimering være slået til som standard.

Standard preheader: Her kan du skrive en preheader, der altid er gældende, når du opretter kampagner og automatiseringer. Du kan altid rette preheaderen, både under dine standardindstillinger og på automatiseringer og kampagner.

Tekst indstillinger

Her kan du definere dine indstillinger for dine tekster i Heyloyalty. Du har mulighed for at indstille følgende:

Tekstindstillinger.png

OBS! For at undgå CSS-konflikter, fungerer disse tekstindstillinger kun sammen med vores standard template. Da alle e-mail klienter og platforme har forskellige standarder, er det ikke garanteret, at indstillingerne vil slå ens igennem på dem alle.
Skrifttyper markeret med; (wed safe), har større sandsynlighed for at se ens ud på tværs af alle klienter og platforme.

Systemindstillinger

Her kan du aktivere supression-lister på din konto. 

En suppressionliste kan bruges til at notere mailadresser, man ikke ønsker at sende til, selvom disse måtte blive oprette på ens lister. Har man en liste med medlemmer, hvor et specifikt medlemmer bliver ved med at blive oprettet (måske fordi vedkommende deltager i konkurrencer), men absolut ikke ønsker dit nyhedsbrev. Så kan du bruge suppression listerne. De kan oprettes så det gælder alt sendt fra en afsenderprofil eller på en specifik liste.

Klik på "Ja", hvis du ønsker at aktivere supression-lister.

systemliste.png

E-mail-indstillinger

Her kan du aktivere og deaktivere CNAME-records. 

CNAME funktionen gør det muligt at bruge dit domæne – altså ”dinwebshop.dk” – i stedet for vores redirect links. Når du sender en mail, skal vores redirect side bruges til at samle korrekt statistik mv., men det betyder at link i mailen får tilføjet ”redirect.heyloyalty.com/…” Det kan du undgå med en CNAME funktion. Opsæt et CNAME på dit domæne, som henviser til redirect.heyloyalty.com.

Når du bruger denne funktion, SKAL du opsætte en CNAME-record på din DNS, som peger på [redirect.heyloyalty.com]. Ellers virker links mm. ikke i dit nyhedsbrev eller i dine sms'er.

Hvis du vil aktivere funktionen, skal du klikke på "Ja", og indsæt herefter den ønskede URL inklusiv http://

E-mail_indstillinger.png

Sms-indstillinger

Her kan du tilføje en CNAME-record for dine links i sms'er. 

Når du bruger denne funktion, SKAL du opsætte en CNAME-record på din DNS, som peger på [redirect.heyloyalty.com]. Ellers virker links mm. ikke i dit nyhedsbrev eller i dine sms'er.

Hvis du vil aktivere funktionen, skal du klikke på "Ja", og indsæt herefter den ønskede URL inklusiv http://

sms-indstillinger.png

Was this article helpful?
1 out of 1 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk