Follow

Raptor CDP - Udnyt din Raptordata endnu mere

Indhold i denne guide: 

 

Raptor og Heyloyalty har i samarbejde udvidet vores samlede løsning, så du har mulighed for at benytte Raptors CDP til at opdatere dine medlemmer i Heyloyalty. 

 

Løsningen gør det muligt for dig at bygge "segmenter" (kaldet audiences i Raptors CDP), som du kan opdatere dine medlemmer med, i Heyloyalty.

Når et medlem bliver opdateret fra CDP'en, tilføjes der data på medlemmet, i et nyt "raptorfelt" som oprettes direkte fra CDP'en, når du beder løsningen om at opdatere dine medlemmer - så bare rolig, der bliver kun sendt data via CDP'en til Heyloyalty, hvis du ønsker.

 

Hvad kan jeg bruge det til?

Når du benytter dig af Raptors CDP, så kan du udnytte alle Raptors funktioner til at skabe dine segmenter. Her er bl.a. tale om "kunder der har udvist interesse for et eller flere specifikke produkter" og/eller "har købt inden for x periode" kombineret med andre ønsker du måtte have. 

Muligheder for at skabe segmenter ud fra adfærd, køb, manglende køb eller kombineret med forudsigelser på andre produkter, skaber et stærkt fundament. 

 

Dette kan udnyttes på forskellige måder i Heyloyalty, bl.a. til segmentering på kampagner eller automations:

 

Segmentering 

Har du en kampagne med et bestemt budskab (eller måske bare et element i mailen, som kun skal sendes til bestemte kunder), kan du bruge dine segmenter (audiences) fra Raptor, ovre i Heyloyalty. Det samme er naturligvis muligt på automations. 

Når du ønsker at benytte benytte et audience i Heyloyalty til segmentering gøres det helt almindeligt via vores segmentbuilder.

Du kan i segmentbuilderen vælge lige så mange felter, både "Raptor CDP"-felter og andre felter fra din liste, i kombination med hinanden, for at tilføje eller ekskludere medlemmer i segmenterne i Heyloyalty.

 

Automations

Du kan benytte løsningen til at trigge (aktivere udsendelse) af dine automations.
Når et medlem indgår i et audience i Raptors CDP og denne opdatering sendes til Heyloyalty, kan dette starte en automation - enten enkeltstående eller et flow. 

Det betyder at når kunden har:

  • Købt et specifikt produkt 
  • Har udvist interesse for et specifikt produkt
  • Haft faldende adfærd
  • eller lignende scenarier

så kan du opsætte en mail/sms/heypush til at sende ud, for at hjælpe kunden tilbage ind på dit site eller videre i deres kundeflow. 

 

Eksempler

For at benytte dit Raptor segment (audience) til at sende en automation, skal du vælge triggertype "Ændring" på enkeltstående automations, og hernæst "Når ét specifikt felt på listen ændres". Sidst vælger du dit felt:

mceclip0.png

 

 

I et flow vælger du "opdatering", hvorefter du vælger "bestemt felt" og så dit felt:

mceclip1.png

 

Du kan naturligvis kombineret brugen af segmentering og automations, så kunderne skal have opfyldt andre kriterier for at få en automation.

 

 

Alt det tekniske

Raptor opretter felter med en speciel navneværdi. Felterne følger navnet på dit audience i deres CDP. Det betyder at et CDP segment (audience) med navnet "interesse for løb - Adidas" vil oprette et felt i Heyloyalty med samme navn, men får også et teknisk navn i koden, som ser nogenlunde således ud: raptorv1_72dfs4eb46bgh611b5b9jmu54da5cacfs33

 

Når du skal bruge felter til segmentering eller i en automation, vil det være "interesse for løb - Adidas" navnet du skal lede efter.

Når du ønsker at benytte et Raptor-CDP felt til at trigge en automation kan du efterlade "Ændres til" tomt. Her vil din automation altid sende når feltet opdateres på medlemmet (når vedkommende falder inden for eller uden for dit Raptor segment (audience)). 

Hvis du kun ønsker at medlemmer skal have din automation når han/hun tilføjes segmentet skal værdi være "1". 

 

Fra Raptor til Heyloyalty er der kun tale om en opdatering af eksisterende medlemmer. 
Der oprettes ikke medlemmer fra CDP'en (status pr. 08-06-2021).

Ved en opdatering er der tale om en API import opdatering, som opdatere alle medlemmer fra et Raptor segment (audience) ovre i Heyloyalty, med data på et felt.

Medlemmer der ikke længere er på listen i Heyloyalty, vil ikke blive opdateret.

 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk