Follow

Opsæt Produktfeed

Heyloyalty henter automatisk dine produkter fra din webshop, så du nemt og smart kan indsætte dine produkter i dine e-mails. Du behøver ikke at røre en finger selv for at opsætte Produktfeed.

Vi anbefaler at du ser om der er adgang til feedet, det kan du gøre ved at klikke på Feedlink knappen. Hvis der ikke er adgang til feedet, kan du finde et nyt link til det i dit webshops backend. 

Sk_rmbillede_2021-12-30_kl._09.12.24.png

Vi henter automatisk et standard Google Shopping-feed fra din webshopadministration. Det vil sige, hvis du ønsker et customdesignet feed i Heyloyalty, så skal du bygge det selv. 

Produktfeed templates

Heyloyalty tilbyder en standardskabelon, som også er kendt fra RSS-feeds, Raptor-produktfeeds og Open Graph. Her kan du vælge, hvad dine feeds skal indeholde og redigere udseendet af overskrift, beskrivelse, billede, pris, førpris, og knap.

Ud over vores standard template, tilbyder vi en række færdige designs.

Har du brug for et andet design eller supplerende informationer til dine feeds/produktvisninger, er det muligt at lave din helt personlige template direkte i Heyloyalty. Dette er muligt via menupunktet ’Template’, men kan også styles, når du indsætter produkter i maildesigneren på step 2.

Heyloyalty tilbyder som standard en række flettefelter, som du kan vælge imellem, når du selv laver din skabelon (se billede).

Indholdet af disse flettefelter hentes via såkaldte metatags fra din webshop. Du kan også få lavet yderligere metatags med tilhørende flettefelter via personlige skabeloner. Dette beskrives nærmere i afsnittet nedenfor.

Personlige skabeloner/’custom templates’ kræver, ligesom opsætning og integration af produktfeeds, visse tekniske forudsætninger. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk