Integrér Heyloyalty med Shopify

Du kan nu integrere et af markedets bedste e-mail marketingsystemer med din Shopify-webshop. Med Heyloyalty får du et system, der er udviklet med e-commerce i fokus. Vores mission er, at du oplever et boost i din forretnings e-mail marketing indsats.

Du kan trække vores Freemium-konto, der giver dig fuld adgang til vores system ganske gratis - så længe du holder dig til maks 1.000 mails om måneden.

Hvis du vil sender sms'er, så er det ikke med i aftalen. Du kan kontakte os på 87 300 399 for at høre mere sms-marketing.

Vi viser i denne guide, hvordan du får sat strøm til integrationen mellem Heyloyalty og din webshop.

Denne guide indeholder; Integration mellem Shopify og Heyloyalty,

Step 1: Brug integrations-link

Du kan integrerer din Shopify-web med Heyloyalty, uanset om du allerede er kunde hos os, eller du er sprit ny kunde. Du skal blot kopiere nedenstående link og erstatte {Din webshop-url} med din webshops adresse. Det betyder, at har du en webshop med følgende adresse; heyloyaltytestshop.com, så skal det sættes bag på dette link:
https://integration.heyloyalty.com/install?shop=
Så det kommer til at se sådan ud;
https://integration.heyloyalty.com/install?shop=heyloyaltytestshop.com

Link til integration
https://integration.heyloyalty.com/install?shop={Din webshop-url}

Da vi endnu ikke er listet i Shopifys marketplace, skal du vælge at installere vores integration som en unlisted app. Det bliver du spurgt til, når du første gang bruger integrations-linket.

Step 2: Opret ny Heyloyalty-konto, eller brug eksisterende

Når du har brugt det ovenstående link, vil du blive mødt af vores landingpage. Her skal du vælge, om du allerede har en konto - eller skal du have en helt ny.

Skal du have en ny Heyloyalty-konto:

Så skal du klikke på 'Create my Heyloyalty account'. Herefter vil du blive mødt af følgende pop-up:

Når du har udfyldt felterne, så klik på 'Create account'. Du modtager nu en mail fra os, hvor du skal vælge kodeord til din dugfriske Heyloyalty-konto. Husk at tjekke kassen med spam.

Har du allerede en Heyloyalty-konto?

Skal du klikke på den grå kasse, hvor du kan opdatere din information. Klik på 'Update connection info". Du vil efterfølgende møde følgende pop-up:

Her skal du vælge listens lande-id og indsætte din API-nøgle og secret. Læs her, hvor du finder dine API-oplysninger.

Step 3: Aktivér webhooks

For at fuldføre din integration til Heyloyalty skal du klikke på 'Activate webhook'.

Step 4: Importér gammel data fra Shopify til Heyloyalty

Det sidste step før din integration er fuldt ud køreklar, er en import af din eksisterende data til Heyloyalty. Det er kun en enkelt gang, du skal foretage denne import. Fremadrettet kører synkroniseringen automatisk.

Klik på 'Import all data'.

Der er nu sat strøm til din integration.

Go' fornøjelse, vi skal nu booste din forretning mere end nogensinde før.