Follow

Har du samtykke (permission) fra dine medlemmer?

Inden du sender noget som helst til dine medlemmer, skal du sikre dig, at du har styr på, hvad du må sende til dine medlemmer. 

Som udgangspunkt er der en 'permission reminder', når du opretter en liste i Heyloyalty. Denne permission reminder opfylder minimumskrav til, hvad man skal have. Læs her, hvordan du opretter en 'permission reminder' i Heyloyalty.

En god tommelfingerregel er dog at informere dit medlem om, at medlemmet har meldt sig til din liste med XXX e-mail. Du kan godt sige, hvilken side/platform medlemmet tilmeldte sig på, så de kan huske, da de tilmeldte sig. Der skal være en mulighed for at afmelde sig nyhedsbrevet, men derudover kan du altid gøre det nemt for medlemmet at finde hjælp, så medlemmet ikke afmelder sig. 

I det hele taget hjælper det modtageren, at du viser, at du har sat dig i deres sted. Skriv en permission reminder med dit medlem i tankerne. Gør den personlig!

Her er et eksempel på en permission reminder, der opfylder minimumskravene:

1.png

Her er et andet eksempel, der sætter sig ind i medlemmet situation:

2.png

 

Hvis du gerne vil være klogere på, hvilke krav der er, har vores partner Loyalitetsbureauet skrevet et blogindlæg om, hvilke krav der er. Samtykke: Styr uden om spambøderne. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk