3.2.2 Permission reminder

Permission reminder’ er en påmindelse til dine medlemmer, at de har givet dig tilladelse til at kommunikere med dem. Den fremgår nederst i mailen og kan også kaldes en ’påmindelse om tilladelse’.

Medlemmet kan havne på din liste på mange forskellige måder, eksempelvis Facebook, en messe eller en hjemmeside. Derfor er permission reminderen tilknyttet den specifikke medlemsliste, så du har mulighed for at skrive, hvorfra du har fået deres tilladelse.

Fx: ”Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside”.

Eksempel på ’Permission reminder’

Har din mail en ’Permission reminder’ er der lavere risiko for, at din mail bliver fanget i spam-filteret.

Når du har gemt listen, vil nye faneblade blive synlige, der alle har en forskellig funktion og giver dig mulighed for at lave detaljerede indstillinger på listen.

I artiklerne herunder får du en grundig gennemgang af alle fanebladene.

Hop til info om fanebladende: ’Felter og flettefelter’, ’Permission reminder’, ’Link-sporing’, ’Business Intelligence’, ’Nulstil kode’, ’Tilmeld’, ’Afmeld’, ’Opdater’, ’Butikker’, ’Webhooks’ eller ’Google Analytics’.

Fanebladende 'Nulstil kode' og 'Butikker' er kun synlige, hvis du har vinklet 'Kodeord' og 'Butik' af i 'Vælg standardfelter', da du oprettede listen.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk