Follow

3.2.11 Google Analytics

Du kan se data fra Google Analytics på listestatistikken på de lister, du har opsat til det. Denne guide indeholder: Listestatistik og nyttig viden om Google Analytics statistik.

Listestatistik

Omsætning: Den samlede omsætning fra de kampagner, der er udsendt til listens medlemmer, siden listen blev opsat til at registrere data fra Google Analytics. 

Transaktioner: Det samlede antal transaktioner listens medlemmer har gennemført via tilknyttede kampagner. Vises og tæller fra Google Analytics opsættes på listen.

Nyttig viden om Google Analytics statistik

Forsinkelse af datavisning

Ifølge Google kan der gå op til et døgn, før dine data er tilgængelige, men vores program forsøger løbende at hente dem, og vi har ofte oplevet, at dataene kan ses i HL allerede efter få minutter.

 

Fejl i datavisning

Får du blot vist dele af- eller slet intet statistik, anbefaler vi dig i første omgang at opdatere siden. Er der stadig problemer med visningen, kan det skyldes din opsætning af Analytics, og vi beder dig derfor om at undersøge, om din Analytics-konto fungerer, som den skal og er korrekt opsat. Fungerer din Google Analytics, med kampagnedata, som Heyloyalty ikke henter, kontakt da vores support.

 

Om tallene

Vi henter data direkte fra Google Analytics uden nogen form for beregning eller ændring af tallene. Du får vist de faktiske tal som er hentet ud fra dine indstillinger.

 

Kun et view pr. liste

Når du opsætter dine liste indstillinger skal du være opmærksom på, at vi kun tilbyde et view pr. liste. Forskellige views kan være sat op til at vise forskellige data. Det kan betyde, at nogle af dine kampagner måske ikke viser GA statistik fordi de findes I et 

Når du har gemt listen, vil nye faneblade blive synlige, der alle har en forskellig funktion og giver dig mulighed for at lave detaljerede indstillinger på listen.

I artiklerne herunder får du en grundig gennemgang af alle fanebladene. 

GA.jpg

Hop til info om fanebladende: ’Felter og flettefelter’, ’Permission reminder’, ’Link-sporing’, ’Business Intelligence’, ’Nulstil kode’, ’Tilmeld’, ’Afmeld’, ’Opdater’, ’Butikker’, ’Webhooks’ eller ’Google Analytics’.


Fanebladende 'Nulstil kode' og 'Butikker' er kun synlige, hvis du har vinklet 'Kodeord' og 'Butik' af i 'Vælg standardfelter', da du oprettede listen.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk