3.2.7 Afmeldingsformular

En afmeldingsformular er det, som medlemmer bliver mødt af, når de ønsker afmelde sig som modtagere af dine kampagner. Denne guide indeholder: Opsætning af afmeldingsformular.

Opsætning af afmeldingsformular

CSS er selve udseendet på boksen, du justerer, så der er ikke et behov for kendskab til CSS for at oprette ’afmeldingsformular’.

Desuden kan du indsætte et billede (Skal være 2 MB eller under samt JPEG, PNG, GIF). Husk, at du altid kan trykke ’se preview’ både oppe og nede til højre.

I ’tekst’ skriver du din besked til det afmeldte medlem.


Du skal desuden vælge, hvad der skal stå i ’knaptekst’ (fx ”Afmeld”), samt hvordan knappen skal se ud.

  • I ’Redirect url’ kan du sende medlemmet videre til en anden internetadresse, hvorpå afmeldingen foregår i stedet.

 

  • Når du har trykket ja, dukker der en boks op, hvordan du kan skrive/indsætte din URL, hvilken dine medlemmer, som ønsker at afmelde sig, kommer ind på.

 

  • Derudover kan du i ’Tekst til takside’ skrive din egen tekst til det forhenværende medlem (fx ”Du er nu afmeldt”)

Når du har gemt listen, vil nye faneblade blive synlige, der alle har en forskellig funktion og giver dig mulighed for at lave detaljerede indstillinger på listen.

I artiklerne herunder får du en grundig gennemgang af alle fanebladene.

Hop til info om fanebladende: ’Felter og flettefelter’, ’Permission reminder’, ’Link-sporing’, ’Business Intelligence’, ’Nulstil kode’, ’Tilmeld’, ’Afmeld’, ’Opdater’, ’Butikker’, ’Webhooks’ eller ’Google Analytics’.

Fanebladende 'Nulstil kode' og 'Butikker' er kun synlige, hvis du har vinklet 'Kodeord' og 'Butik' af i 'Vælg standardfelter', da du oprettede listen.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk