3.2.8 Opdateringsformular

3.2.8_Opdateringsformular_placement.png

En opdateringsformular er det, som nye medlemmer bliver mødt af, når de ønsker at få deres oplysninger opdateret. Guiden minder meget om tilmeldingsguiden, hvor integrering af opdateringsformular er forskellig. Denne guide indeholder: Design af opdateringsformular, opsætning af opdateringsformular og integrering af opdateringsformular.

Du har muligheder for at indhente yderlige data om dine medlemmer fx fødselsdag, så du kan opsætte en fødselsdagsautomation, dette gøre ved at opsætte en opdaterings formular.

 

Design af opdateringsformular

Du har to valgmuligheder i opsætningen af opdateringsformular: Du kan henvise til en anden side eller benytte vores opsætning.

Henvise til en anden side

I ’Redirect url’ kan du sende medlemmet videre til en anden internetadresse, hvorpå opdateringen foregår i stedet.

Når du har trykket ja, dukker der en boks op, hvordan du kan skrive/indsætte din URL, hvilken dine medlemmer, som ønsker at opdatere sig, kommer ind på.

Opsætning af opdateringsformular

CSS er selve udseendet på boksen, du justerer, så der er ikke et behov for kendskab til CSS for at oprette ’opdaterinsformular’.

Desuden kan du indsætte et billede (Skal være 2 MB eller under samt JPEG, PNG, GIF). Husk, at du altid kan trykke ’se preview’ både oppe og nede til højre.

I ’Tekst’ skriver du din besked til det medlem, som ønsker at opdatere sine oplysninger.

Du skal desuden vælge, hvad der skal stå i ’Knaptekst’ (fx ”Opdatér”), samt hvordan knappen skal se ud.

I den nederste ’Redirect url’ kan du, når medlemmet har opdateret sig, linke til en anden internetadresse, hvor der står en takke-tekst eller lignende.

 Derudover kan du i ’Tekst til takside’ skrive din egen tekst til dit opdaterede medlem (fx ”Dine oplysninger er nu opdateret”)

Til sidst skal du vinkle et eller flere flettefelter af i ’Vælg de felter, der skal vises’ (Det er de standard felter, du gjorde aktive, da du oprettede din liste).

Husk disse felter skal også være på listen, førend du kan bruge dem i en opdateringsformular.

Du kan vælge mellem to ikoner ud for dine felter: ’øjet’ og ’advarselstrekanten’.

Hvis du vinkler ’øjet’ af, bliver feltet synligt i opdateringsformularen, men er valgfrit for medlemmet at oplyse.

Hvis du vinkler ’advarselstrekanten’ af, gør du det påkrævet, at medlemmet udfylder feltet.

’Label’ er overskriften på feltet og ’placeholder’ er den skrift, der står der, til medlemmet har skrevet noget andet.

Integrering af opdateringsformular.

Vær opmærksom på, at opdateringsformularen ikke placeres automatisk i din mail, du skal selv gå ind og aktivt vælge det til i ’Permission reminder’, hvor du kan indsætte den det samme sted, som du indsætter flettefelterne ’Medlem’ og ’Opdatér’, så der kommer til at stå {member.update}:

Bemærk: Du skal gemme din ’opdateringsformular’, før du kan lave flettefeltet. 

Bemærk i øvrigt også, at hvis du har valgt feltet 'Kodeord' til, da du oprettede listen, og du ønsker at give dine medlemmer muligheden for at opdatere deres oplysninger på fx din hjemmeside, skal du oprette en autoresponder, der trigger på 'Ny kode'. Læs mere om autoresponder, her.

 Når du har gemt listen, vil nye faneblade blive synlige, der alle har en forskellig funktion og giver dig mulighed for at lave detaljerede indstillinger på listen. 

I artiklerne herunder får du en grundig gennemgang af alle fanebladene.

Hop til info om fanebladende: ’Felter og flettefelter’, ’Permission reminder’, ’Link-sporing’, ’Business Intelligence’, ’Nulstil kode’, ’Tilmeld’, ’Afmeld’, ’Opdater’, ’Butikker’, ’Webhooks’ eller ’Google Analytics’.

Fanebladende 'Nulstil kode' og 'Butikker' er kun synlige, hvis du har vinklet 'Kodeord' og 'Butik' af i 'Vælg standardfelter', da du oprettede listen.

Was this article helpful?
0 out of 1 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk