Follow

2.1 Kampagneoversigt

Dashbord-bj_lke.jpg

På denne side har du en oversigt over dine kampagner.

For at hjælpe dig med at få bedre oversigt over dine kampagner, er der 4 felter. Denne guide indeholder: Kampagneoversigt, filtrering, listerlabels og skjul flere.

Kampagneoversigt

kampagneoversigt.png

Du kan sortere ud fra: Kampagnenavn, hvornår kampagnen er oprettet, hvornår kampagnen skal udsendes, status på kampagnen, antal modtagere og åbningsprocenten.

Kampagneoversigt-med-streg-rundt-om.jpg

Til højre for kolonneoverskriften er der et sæt pile. Disse pile kan du benytte til at sortere efter udsendelsesdato. Eksempelvis vil højre pil sortere dine kampagner efter at den nyligst udsendte kampagne kommer øverst og den ældste kommer nederst.

Kampagneoversigt-udsendes.jpg

Derudover kan du søge på kampagnenavnet i søgebaren oppe til højre af billedet, som er vist nedenfor.

kampagneoversigt-s_g-p_-ny-kampagne.jpg

Du kan også sortere ud fra et datointerval.

kampagneoversigt-s_g-p_-dato.jpg

Ved at trykke på knappen ’Søg på dato’ får du vist et datointerval. Datoen er bestemt ud fra udsendelsesdato.

S_g-p_-dato-udvidet.jpg

Kampagneoversigten giver dig muligheden for at oprette ny kampagne. Det gør du ved at trykke på knappen ”Opret ny kampagne.” Når du trykker på knappen kommer du til det første step i oprettelsen af en ny kampagne. Link til step 1, step 2 og step 3.

opret-ny-kampagne-med-streg.jpg

 

Kontrolpanelet:

Giver dig mulighed for at (venstre mod højre): Rette kampagnen, få vist kampagnestatistikken, se eventuelle A/B splittest detaljer, kopiere kampagnen og slette kampagnen.

Filtrering

Giver dig mulighed for at filtrere ud fra: Alle kampagner, udsendte kampagner, godkendte kampagner, ikke godkendte kampagner, skjulte kampagner og kampagner med A/B splittest.

Filtrering.jpg

Lister

Her kan du vælge at få vist de kampagner, som er udsendt fra den valgte liste i dropdownen.

lister.jpg

Labels

En label er en betegnelse for et søgeord/tag, du tilføjer til kampagnen. Når du senere har behov for at finde din kampagne igen, søger du blot efter labelen, og du kan hurtigt finde din kampagne igen.  

labels.jpg

 

Skjul flere

Alle udsendte kampagner ældre end 30 dage markeres som skjulte. 

Du har mulighed for at skjule udsendte kampagner, så kampagne oversigten bliver nemmere at overskue. De skjulte kampagner kan du få vist med filtret 'Skjulte kampagner'.

Under skjulte kampagner kan du også vælge, at en kampagne ikke længere skal være skjult ved at klikke på øjet (Vis kampagne) i kontrolpanelet.

Bemærk: Du kan ikke skjule kampagner, der er sat til at blive udsendt i fremtiden

skjul-flere.jpg

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk