Follow

Sådan integrerer du Heyloyalty med din DanDomain-webshop

I denne guide viser vi, hvordan du integrerer din DanDomain-webshop med Heyloyalty. Hvis du sætter strøm til forbindelsen mellem din shop og os, så får du adgang til et af markeds bedste e-mail marketingsystemer. Så spring ud i det, det er nemt og hurtigt overstået, og så er du godt på vej imod at booste din forretnings omsætning.

Kom godt i gang med vores Freemium-konto, hvor du ganske gratis kan sende 1.000 mails om måneden uden beregning. 

Denne guide indeholder: Tilladelser, ændre felt, installation af app, overføre medlemmer til Heyloyalty, Heyloyalty-konto, produktfeed og tabt kurv. 

OBS! Det er dit eget ansvar at følge anvisningerne i guiden. Hvis ikke disse følges, står Heyloyalty ikke til ansvar for din integration, såfremt det viser sig, at den ikke virker efter hensigten.

Step 1: Tilladelser

Før du kan installere vores app på din DanDomain-webshop, skal du give tilladelse til, at vi må gemme dine kunders tilladelse til at sende dem markedsføring (så kommer du ikke i problemer med nogen former for lovgivning). 

For at gemme dine kunders tilladelse skal du klikke ind på 'Ordrer' under 'Indstillinger' i din DanDomain-administration. 

DD-1.png

Her skal du finde feltet 'Gem reserveret felter på kunde' under 'Gennemførsel'-sektionen og vinge det af. 

DD-2.png

Husk at klikke 'Gem'.

OBS! Heyloyalty kan ikke garantere, at din integration mellem shoppen og Heyloyalty fungerer efter hensigten, hvis ikke du følger guiden og bruger ' Gem reserveret felter på kunde".

Step 2: Ændre felt

Sidste skridt, før du og integrationen er klar, er, at du skal redigere et felt under 'Ordrefelter' - som du finder under 'Design' i din administration. Det drejer sig om følgende felt "Reserveret felt 5". Feltet bliver i fremtiden det felt, som nye medlemmer til dit nyhedsbrev skal klikke af.

DD-3.png

Klik på redigerings-ikonet i venstre side. Herefter skal du gøre følgende: 

 • Angiv den tekst du ønsker til feltet. Fx "Tilmeld nyhedsbrev"
 • Sæt flueben ved "Vis under faktureringsoplysninger" 
 • Vælg "Rullegardin (SELECT/dropddown)" i Felttyper. 
 • Indsæt følgende under "Feltværdier": Nej tak;Ja tak

Bemærk! Hvis du vil være sikker på, at du får permission på ordentlig vis, så link i din felttekst til dine betingelser for deres nyhedsbrevstilmeldinger. Dette kan du gøre på følgende måde: 

Efter selve din tekst tilføjer du følgende: <a href='{din shop URL}/shop/terms.html' target='blank'>se betingelser</a>

Skift {din shop URL} ud med din egen URL. Det vil sige, bruger du www.minshop.dk som URL, skal din streng se sådan ud; <a href='www.minshop.dk/shop/terms.html' target='blank'>se betingelser</a>

Sk_rmbillede_2018-04-30_kl._12.33.30.png

Når du er færdig, så husk at gemme dine ændringer - ellers er det fem minutters spildt arbejde. 

BEMÆRK! Vi registrerer kun tilmeldinger i forbindelse med checkout via dette felt. Det vil sige, har du tidligere brugt et andet felt i checkout til at indsamle permissions - skal du fjerne denne. Ellers kommer der ikke tilmeldinger over til din liste i Heyloyalty på en korrekt vis. 

Step 3: Installation af app

Når du har gennemført de første to steps (dem ovenfor), så er du klar til at installere vores lækre lille app på din webshop. Du finder under os i din AppStore under Markedsføring - eller tag genvejen og søg efter Heyloyalty i søgefeltet. 

Når du installerer app'en, bliver du mødt af vores installationsvejledning. Her skal du bekræfte, at du har gennemført de to steps fra før. Herefter er du klar til næste step. 

Step 4: Overføre medlemmer til Heyloyalty

Vi gør benarbejdet for dig, når du opretter en Heyloyalty-konto (sidste del af integrationen). Du får nemlig automatisk oprettet en liste i systemet. Vi skal også nok sørge for overførslen af allerede eksisterende medlemmer. Det eneste du skal tage stilling til er, hvordan det skal gøres. 

 • Vi overfører ALLE dine kunder til Heyloyalty
 • eller vi kan sende dig en .CSV-fil med ALLE dine kunder - som du selv importerer.

NB! Selvom vi gør meget af benarbejdet for dig med hensyn til at overføre dine medlemmer - så har du dog en vigtig opgave. Du skal nemlig selv sorterer dine kunder, så du fjerner de medlemmer, der ikke har givet tilladelse til at modtage e-mail marketing fra dig. Så snart vi overfører dem, eller du importerer dem til Heyloyalty, bliver de registreret som, at de gerne har givet tilladelse til e-mail marketing. Denne status får hvert enkelt medlem også i dit DanDomain-debitorkartotek.

Har du tidligere brugt MailList, så kan du eksportere dine medlemmer herfra og importerer dem til din nye liste i Heyloyalty. Se her, hvordan du eksporterer dem - og se her, hvordan du importerer dem i Heyloyalty. 

Men tilbage til dine muligheder for overførsel af medlemmer. Under installationen af Heyloyaltys app, skal du vinge af, hvilken mulighed du ønsker at gøre brug af. 

DanDomain_integration_-_ny.png

NB! Husk nu, at du SKAL have permission fra dine medlemmer, før du må sende dem e-mails og sms'er. Det er DIT ansvar, at hvert eneste medlem på din liste i Heyloyalty har givet samtykke og at dokumentere dette. 

Step 5: Heyloyalty konto - eksisterende og ny

Når du er igennem de foregående steps i installationen af Heyloyalty, kommer vi til selve integrationen af vores system i din webshop. 

Der er to muligheder i den forbindelse: 

 1. Du har allerede en Heyloyalty-konto
 2. Du skal have en ny Heyloyalty-konto

Har du allerede en Heyloyalty-konto, så er det lige til at få sat strøm til integrationen. Det eneste du skal gøre, er at logge ind fra login-siden. 

DD-7.png

Står du uden en Heyloyalty-konto, så er det heldigvis let overstået. Du skal blot oprette din konto i installationsflowet. 

DD-8.png

Hvis du skal have en ny konto, skal du udfylde følgende oplysninger: 

 • Firmanavn
 • Fornavn
 • Efternavn
 • E-mail
 • Mobilnummer
 • CVR-nummer

Når du har udfyldt felterne, er du klar til at klikke ja tak til Heyloyalty (vi glæder os til at få dig om bord). 

DD-9.png

Step 6: Integrér dit produktfeed

Hvis du vil spare timer på at lave produktnyhedsbreve, så SKAL du integrere dit produktfeed i Heyloyalty. Det er smertefrit og tager kun to minutter. 

Vi henter automatisk dit produktfeed ind på din Heyloyalty-konto, du skal blot finde og indsætte det under installationen af vores app. Nedenfor kan du se, hvordan du finder dit feed. 

-DD-18.png

Du finder dine feeds URL under 'Shopindstillinger', her skal du klikke ind på fanebladet 'Tracking og feeds'. Her skal du skrive produktfeed i feltet 'Google produktfeed nøgle', klik 'Gem' - så bliver din URL genereret. 

DD-11.png

Step 7: Tabt kurv

DISCLAIMER:
Nedenstående er én måde at implementere trackingscriptet direkte på sitet. Du bør sikre at vores trackingscript ikke fyrer før kunden har afgivet marketing permission til cookies.

 

Med vores Tabt kurv-trigger kan du vinde nogle af de kunder tilbage, der ellers taber kurven på din webshop. Med en tabt kurv-mail ser vi, at vores kunder i gennemsnit konverterer 10% af dem, de sender en tabt kurv-mail til.

Opsætningen af tabt kurv er den sidste del af installationen. 

Når du har været omkring dit produktfeed og gemt dine indstillinger, bliver du mødt af vores tabt kurv-indstillinger. 

Du skal bestemme, hvor lang sessionstiden skal være. Altså, du bestemmer, hvor lang tid der går fra, at din kunde forlader kurven til, at Heyloyalty får besked om den tabte kurv. Vi anbefaler, at du sætter tidsangivelse på mellem 45 og 180 minutter. 

Derudover skal du aktivere Heyloyaltys tabt kurv-script - og husk nu at gemme dine indstillinger.

Øverst på siden kan du også vælge at tage en tur direkte ind på Heyloyalty.

-DD-19.png

NB! Du kan kun sende en tabt kurv-mail eller sms, hvis du har permission på dem. Det vil altså sige, at vi kun sender en e-mail eller sms til de kunder, der allerede står på din liste i Heyloyalty. 

 

Valgfrit - Tracking må kun agere med én liste

Hvis du har flere lister på din Heyloyalty konto og ønsker at din DanDomain webshop kun med kommunikere med dén specifikke liste den er tilknyttet, kan du tilføje dit Heycommerce IntegrationsID til din tracking. 

For at finde dit TrackingID skal du i Heyloyalty gå ind under "listeintegrationer" og derefter vælge "Opsæt Heycommerce light integration"/"Opsæt Heycommerce integration" alt efter hvilken licens du har. 
Herunder kan du se dit integrationsID.

mceclip0.png 

Dette tilføjer du til din tracking, inde på din DanDomain webshop. Du finder tracking scriptet under "indstillinger" -> "Integration" -> "Scripts" -> "Heyloyalty" -> "Alle sider".

Her skal du tilføje dit trackingID til linje 5, lige inden slut-parentesen. dit trackingID skal sættes i anførselstegn, så den fulde linje vil så ud som nedenstående eksempel:

HLTracking.initialize('UUSuOJkr3223ddad23ee23da2', '45', '1102');

HUSK: ovenstående er et eksempel, som tilhører en test shop. Du vil formentligt have andre værdier inden slut-parentesen:

mceclip1.png

 

Multi-shop og samlet script

Hvis du har en multishop løsning og har behov for at kopierer dit script til alle site, men ønsker at bruge individuel tracking, så kan det sagtens lade sig gøre. 

For at gøre det nemmere og kun skulle implementere scriptet én gang.

 

Du skal blot erstatte webshopno1 og lign. med din shop referer. Dette er oftest "www.ditdomæne.dk" eller "ditdomæne.dk" og dit integrationsId, samt tilføje "String(trackingId), som vist nedenfor. 


Du er også meget velkommen til at kontakte os, for at høre mere.

 

<script>
var currentDomain = window.location.hostname;
  switch(currentDomain) {
  case'webshopno1':
    trackingId = 'integrationID1';
    break;
  case'webshopno2':
    trackingId = 'integrationID2';
    break;
 case'webshopno3':
   trackingId = 'integrationID3';
   break;
 default:
   trackingId = 'integrationID1'
}
</script>
<script>
var hlt;
var HLTrackingLoaded = function (HLTracking) {
hlt=HLTracking;
HLTracking.initialize('123123123', 45, String(trackingId));
HLTracking.trackEvent('Visit');
}
</script>
<
script>
function (d, t) {
varg = d.createElement(t),
s = d.getElementsByTagName(t)[0];
h = "https:" == document.location.protocol ? "https://" : "http://";
g.src = h + 'bi.heyloyalty.com/smartweb.js';
s.parentNode.insertBefore(g, s);
}document, 'script'));
document.onsubmit = function(e) {
hlt.trackClick(e);
}
</script>

 

 

Få fuld ordreværdi med

Note: kun nødvendigt, for shops med scripts aktiveret før 12-09-2022 

Hvis du ønsker at udnytte alle mulighederne med Heyloyalty, så skal du tilføje nedenstående linjer til scriptet du ser ovenfor.

Linjerne skal tilføjes efter linje 2 (i eksemplet).

Med det får du mulighed for at sende den fulde ordreværdi til os, som bruges til beregning af statistik og senere til segmentering.

tilføj:

var orderNumber = '[[OrderID]]';
var basketPrice = '[[SubTotalInclVATUSNoCur]]';

 

Dette skal indsættes efter:

var hlt;

og før:

var HLTrackingLoaded = function (HLTracking) {

 

Så det første script (se eksempel på billedet ovenfor), ser således ud

<script>
var hlt;
var orderNumber = '[[OrderID]]';
var basketPrice = '[[SubTotalInclVATUSNoCur]]';
var HLTrackingLoaded = function (HLTracking) {
</script>

 

Ovenstående skal rettes under

Indstillinger -> integrationer -> Scripts -> Heyloyalty

Ændringerne skal laves i scriptet der hedder "Alle sider"

 

Her finder du scriptet.

mceclip0.png

 

Sådan vil scriptet se ud, med linjerne tilføjet

mceclip2.png

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk