Sådan integrerer du Heyloyalty med din DanDomain-webshop

I denne guide viser vi, hvordan du integrerer din DanDomain-webshop med Heyloyalty. Hvis du sætter strøm til forbindelsen mellem din shop og os, så får du adgang til et af markeds bedste e-mail marketingsystemer. Så spring ud i det, det er nemt og hurtigt overstået, og så er du godt på vej imod at booste din forretnings omsætning.

Kom godt i gang med vores Freemium-konto, hvor du ganske gratis kan sende 1.000 mails om måneden uden beregning.

Denne guide indeholder: Tilladelser, ændre felt, installation af app, overføre medlemmer til Heyloyalty, Heyloyalty-konto, produktfeed og tabt kurv.

Step 1: Tilladelser

Før du kan installere vores app på din DanDomain-webshop, skal du give tilladelse til, at vi må gemme dine kunders tilladelse til at sende dem markedsføring (så kommer du ikke i problemer med nogen former for lovgivning).

For at gemme dine kunders tilladelse skal du klikke ind på 'Ordrer' under 'Indstillinger' i din DanDomain-administration.

Her skal du finde feltet 'Gem reserveret felter på kunde' under 'Gennemførsel'-sektionen og vinge det af.

Husk at klikke 'Gem'.

Step 2: Ændre felt

Sidste skridt, før du og integrationen er klar, er, at du skal redigere et felt under 'Ordrefelter' - som du finder under 'Design' i din administration. Det drejer sig om følgende felt "Reserveret felt 5". Feltet bliver i fremtiden det felt, som nye medlemmer til dit nyhedsbrev skal klikke af.

Klik på redigerings-ikonet i venstre side. Herefter skal du gøre følgende:

• Angiv den tekst du ønsker til feltet. Fx "Tilmeld nyhedsbrev"
  • Sæt flueben ved "Vis under faktureringsoplysninger"
  • Vælg "Rullegardin (SELECT/dropddown)" i Felttyper.
  • Indsæt følgende under "Feltværdier": Nej tak;Ja tak

Bemærk! Hvis du vil være sikker på, at du får permission på ordentlig vis, så link i din felttekst til dine betingelser for deres nyhedsbrevstilmeldinger. Dette kan du gøre på følgende måde:

Efter selve din tekst tilføjer du følgende: <a href='{din shop URL}/shop/terms.html' target='blank'>se betingelser</a>

Skift {din shop URL} ud med din egen URL. Det vil sige, bruger du www.minshop.dk som URL, skal din streng se sådan ud; <a href='www.minshop.dk/shop/terms.html' target='blank'>se betingelser</a>

Når du er færdig, så husk at gemme dine ændringer - ellers er det fem minutters spildt arbejde.

BEMÆRK! Vi registrerer kun tilmeldinger i forbindelse med checkout via dette felt. Det vil sige, har du tidligere brugt et andet felt i checkout til at indsamle permissions - vil vi anbefale at du fjerner denne, da vi (som sagt) kun bruger ovenstående felt til at hente permissions. Det kan skabe forvirring for dine kunder, hvis der er flere felter til at tilmelde sig dit nyhedsbrev - og du får kun medlemmerne over i Heyloyalty, hvis de tilmelder sig via ovenstående felt.

Installation af app

Når du har gennemført de første to steps (dem ovenfor), så er du klar til at installere vores lækre lille app på din webshop. Du finder under os i din AppStore under Markedsføring - eller tag genvejen og søg efter Heyloyalty i søgefeltet.

Når du installerer app'en, bliver du mødt af vores installationsvejledning. Her skal du bekræfte, at du har gennemført de to steps fra før. Herefter er du klar til næste step.

Overføre medlemmer til Heyloyalty

Vi gør benarbejdet for dig, når du opretter en Heyloyalty-konto (sidste del af integrationen). Du får nemlig automatisk oprettet en liste i systemet. Vi skal også nok sørge for overførslen af allerede eksisterende medlemmer. Det eneste du skal tage stilling til er, hvordan det skal gøres.

• Vi overføre ALLE dine kunder til Heyloyalty
  • eller vi kan sende dig en .CSV-fil med ALLE dine kunder - som du selv importerer.

NB! Selvom vi gør meget af benarbejdet for dig med hensyn til at overføre dine medlemmer - så har du dog en vigtig opgave. Du skal nemlig selv sorterer dine kunder, så du fjerner de medlemmer, der ikke har givet tilladelse til at modtage e-mail marketing fra dig. Så snart vi overføre dem, eller du importerer dem til Heyloyalty, bliver de registreret som, at de gerne har givet tilladelse til e-mail marketing.

Har du tidligere brugt MailList, så kan du eksportere dine medlemmer herfra og importerer dem til din nye liste i Heyloyalty. Se her, hvordan du eksporterer dem - og se her, hvordan du importerer dem i Heyloyalty.

Men tilbage til dine muligheder for overførsel af medlemmer. Under installationen af Heyloyaltys app, skal du vinge af, hvilken mulighed du ønsker at gøre brug af.

NB! Husk nu, at du SKAL have permission fra dine medlemmer, før du må sende dem e-mails og sms'er. Det er DIT ansvar, at hvert eneste medlem på din liste i Heyloyalty har givet samtykke og at dokumentere dette.

Heyloyalty konto - eksisterende og ny

Når du er igennem de foregående steps i installationen af Heyloyalty, kommer vi til selve integrationen af vores system i din webshop.

Der er to muligheder i den forbindelse:

1. Du har allerede en Heyloyalty-konto
  2. Du skal have en ny Heyloyalty-konto

Har du allerede en Heyloyalty-konto, så er det lige til at få sat strøm til integrationen. Det eneste du skal gøre, er at logge ind fra login-siden.

Står du uden en Heyloyalty-konto, så er det heldigvis let overstået. Du skal blot oprette din konto i installationsflowet.

Hvis du skal have en ny konto, skal du udfylde følgende oplysninger:

• Firmanavn
  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Mobilnummer
  • CVR-nummer

Når du har udfyldt felterne, er du klar til at klikke ja tak til Heyloyalty (vi glæder os til at få dig om bord).

Integrér dit produktfeed

Hvis du vil spare timer på at lave produktnyhedsbreve, så SKAL du integrere dit produktfeed i Heyloyalty. Det er smertefrit og tager kun to minutter.

Vi henter automatisk dit produktfeed ind på din Heyloyalty-konto, du skal blot finde og indsætte det under installationen af vores app. Nedenfor kan du se, hvordan du finder dit feed.

Du finder dine feeds URL under 'Shopindstillinger', her skal du klikke ind på fanebladet 'Tracking og feeds'. Her skal du skrive produktfeed i feltet 'Google produktfeed nøgle', klik 'Gem' - så bliver din URL genereret.

Tabt kurv

Lyder en øget omsætning på omkring +10% som noget for dig? Så er vores Tabt kurv-trigger noget for dig. Opsætningen af denne er den sidste del af installationen.

Når du har været omkring dit produktfeed og gemt dine indstillinger, bliver du mødt af vores tabt kurv-indstillinger.

Du skal bestemme, hvor lang sessionstiden skal være. Altså, du bestemmer, hvor lang tid der går fra, at din kunde forlader kurven til, at Heyloyalty får besked om den tabte kurv. Vi anbefaler, at du sætter tidsangivelse på mellem 45 og 180 minutter.

Derudover skal du aktivere Heyloyaltys tabt kurv-script - og husk nu at gemme dine indstillinger.

Øverst på siden kan du også vælge at tage en tur direkte ind på Heyloyalty.

NB! Du kan kun sende en tabt kurv-mail eller sms, hvis du har permission på dem. Det vil altså sige, at vi kun sender en e-mail eller sms til de kunder, der allerede står på din liste i Heyloyalty.

Det var det, go' fornøjelse.