Follow

Trin 2: Opret liste

Vi gør benarbejdet for dig, når du opretter en Heyloyalty-konto (sidste del af integrationen). Du får nemlig automatisk oprettet en liste i systemet. Vi skal også nok sørge for overførslen af allerede eksisterende medlemmer. Det eneste du skal tage stilling til er, hvordan det skal gøres. 

  • Vi overføre ALLE dine kunder til Heyloyalty
  • eller vi kan sende dig en .CSV-fil med ALLE dine kunder - som du selv importerer

NB! Selvom vi gør meget af benarbejdet for dig med hensyn til at overføre dine medlemmer - så har du dog en vigtig opgave. Du skal nemlig selv sorterer dine kunder, så du fjerner de medlemmer, der ikke har givet tilladelse til at modtage e-mail marketing fra dig. Så snart vi overføre dem, eller du importerer dem til Heyloyalty, bliver de registreret som, at de gerne har givet tilladelse til e-mail marketing. 

Har du tidligere brugt MailList, så kan du eksportere dine medlemmer herfra og importerer dem til din nye liste i Heyloyalty. Se her, hvordan du eksporterer dem - og se her, hvordan du importerer dem i Heyloyalty. 

Men tilbage til dine muligheder for overførsel af medlemmer. Under installationen af Heyloyaltys app, skal du vinge af, hvilken mulighed du ønsker at gøre brug af. 

DD-6.png

NB! Husk nu, at du SKAL have permission fra dine medlemmer, før du må sende dem e-mails og sms'er. Det er DIT ansvar, at hvert eneste medlem på din liste i Heyloyalty har givet samtykke og at dokumentere dette. 

Vil du selv i gang med lister?

Så skal du gøre dig selv en tjeneste og læse med her. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk