Follow

3.2.5 Kodeord

I Heyloyalty har du mulighed for at bruge vores 'kodeord'-funktion. Med denne funktion kan du give dine medlemmer mulighed for at logge ind og opdatere deres medlems-oplysninger igennem en anden kilde end dit nyhedsbrev, det kunne eksempelvis være på din website. De oplysninger dine kunder vil kunne rette, er kun de oplysninger du gør tilgængelige på din 'opdater' side, som du udformer i Heyloyalty. Du kan læse mere om 'opdater' siden, her.

Denne guide indeholder; opret kodeord, nulstil kodeord,henvise til anden side, vores opsætning, indlejringskode. 

Opret kodeord 

For at oprette 'kodeord'-funktionen i Heyloyalty skal du vinkle 'kodeord' af på den liste du ønsker at tilknytte muligheden til. Dette gør du under menupunktet 'Lister', hvis det er en ny liste du vil oprette skal du trykke på 'opret ny liste', er det en allerede oprette liste du ønsker at bruge, skal du trykke på rediger-pennen i højre side. 

Kodeguide.jpg

Hvis du vælger at oprette en ny liste, så skal du navngive listen og vælge de standardfelter du ønsker skal være på listen. Heyloyalty anbefaler du vælger som minimum 'fornavn' og 'email', derudover kan du med fordel også vinkle 'mobilnummer' af, da du kan opsætte en SMS autoresponder, som kan sende et nyt kodeord til dine medlemmer. Uanset om du opretter en ny liste eller redigerer en eksisterende, så skal du vinkle 'kodeord' af i standardfelterne.

Kodeord2.jpg

Nulstil kodeord

Hvis du har vinklet ’kodeord’ af i ’felter og flettefelter’, kan du se et faneblad, som hedder ’nulstil kode’. Det er her, du indstiller, hvordan det skal se ud, når medlemmet nulstiller sin adgangskode.

Kodeord3.jpg

Du kan vælge mellem to måder, dit medlem ændrer sin adgangskode på: Henvise til en anden side eller benytte vores opsætning.  

Henvise til en anden side

I ’Redirect url’ kan du linke til din hjemmeside eller en specifik internetside, du har oprettet til medlemmer, der ønsker at nulstille koden.

kodeord5.jpg

Når du har trykket ’ja’, dukker der en boks op, hvordan du kan skrive/indsætte din URL, hvilken dine medlemmer, som ønsker at nulstille deres kode, kommer ind på.

kodeord4.jpg

Vores opsætning

Først skal du vælge ’font’, derefter kan du indsætte et billede (Billedet skal være 2 MB eller under samt JPEG, PNG, GIF), som kan være jeres logo. Husk, at du altid kan se, hvordan det ser ud i ’Se preview’, som både figurerer oppe til højre og nede til højre. I ’tekst’ skriver du beskeden til medlemmet, som har glemt sin kode.

kodeord6.jpg

Så skriver du ’knapteksten, vælger ’knapfarven’ og slutteligt ’knapstørrelsen’. Når du har gjort det, kommer det eksempelvis til at se sådan ud: (Nedenstående eksempel er Heyloylty’s logo anvendt)

Ret styling (CSS) er selve udseendet på boksen, du justerer, så der er ikke et behov for kendskab til CSS for at oprette nulstil kode’. Du kan justere boksens udseende i Ret styling (css). Det kræver dog kendskab til CSS, hvis du vil justerer udseendet på ’nulstil kode’ boksen.

kodeord7.jpg

Nederst på siden, har du igen muligheden for at ’Redirecte url’. Denne gang er det siden, som medlemmet kommer hen til, efter at adgangskoden er nulstillet. Hvis ikke du ønsker at sende medlemmet hen til en anden side efter at have trykket ’gem ny kode’, kan du nedenunder skrive en tekst, som medlemmet bliver mødt med efter nulstilingen.

Indlejringskode 

Med en indlejringskode har du mulighed for at sætte din Heyloyalty opdaterings formular ind på eksempelvis din website. Før du kan finde din indlejringskode i Heyloyalty skal du have opfyldt en række krav, disse krav kan du læse mere om nedenfor.   

Før du kan hente din indlejringskode ud af Heyloyalty, skal du have oprettet en 'nulstil kode'-side, som er beskrevet ovenfor. Derudover skal du oprette en autoresponder med trigger-typen 'ny kode'. Denne vil sende dit medlem en besked med deres nye kode, det kan være af både e-mail og SMS-typen. Du kan læse mere om at oprette en autoresponder, her. Det er vigtigt, at den liste du bruger til din autoresponder, er den liste, du vil have kodeords-funktionen tilknyttet. Det sidste du skal gøre, er at oprette en 'opdater'-side. Du kan læse mere om 'opdater', her.

Når du har opfyldt de tre krav, oprettet 'nulstil kode'-side, oprettet en 'ny kode' autoresponder og oprettet en opdaterings formular, kan du under fanebladet 'opdater' i menupunktet 'Lister' finde din indlejrings-kode. Den er placeret øverst til højre.

kodeord9.jpg

Når du trykker på feltet 'indlejringskode' vil en boks komme frem. I boksen er der to forskellige indlejringskoder du kan vælge at bruge, alt afhængig af dit behov, en internetadresse og en iframe.

kodeord10.jpg 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk