Follow

Trin 5: Opsæt tabt kurv

Lyder en øget omsætning på omkring +10% som noget for dig? Så er vores Tabt kurv-trigger noget for dig. Og i denne guide viser vi dig, hvordan du nemt får sat din tabt kurv op. 

Guiden viser dig, hvad du skal gøre i Heyloyalty. Har du endnu ikke fået aktiveret dit trackingscript på din webshop? Så læs med her, hvor vi viser dig, hvordan du får styr på den del. 

Tjek af 'webhook med kategori'

Når du har gemt dine indstillinger for din tabt kurv i Heyloyalty-app'en på din webshopadministration, skal du indstille 'Heycommerce light integration' (Tabt kurv) på din Heyloyalty-konto. 

Det gør du ved at klikke ind på "Listeintegrationer" under menupunktet "Integrationer".

guide-listeintegrationer.png

Herefter skal du opsætte dit webhook med kategori på din DanDomain-liste. Det gør du ved at klikke på 'Opsæt Heycommerce light integration'.

Ikke-navngivet-3.png

Næste skridt er hurtigt overstået, du skal nemlig bare klikke i øverste højre hjørne, hvor der står 'Opsæt tabt kurv på ny liste'.

3.2.png

Når du bliver fløjet videre til næste side, skal du vælge:

  • Liste
  • Sessionstid (samme som du indstillede i din webshopadministration). 
  • Billedeformat
  • Produktfeed

3.3.png

Husk at klikke 'Gem', ellers er det spildt arbejde. 

Opret 'Tabt kurv'

Når du har gjort det ovenstående, er du klar til at få opsat 'tabt kurv'. Funktionen er en automatiseret funktion, så du skal oprette en autoresponder under 'Automatisering'. På step 1 vælger du triggeren ’Onsite adfærd’ og herefter handlingen ’Webhook med kategori’. Ud for trigger-kategori skriver du ‘abandoned_basket’.

PF_4.jpg

Du kan anvende triggeren, uanset hvilken autoresponder-type (e-mail, sms, sms+) du vælger, men selve produkterne fra medlemmets tabte kurv kan du kun indsætte i en autoresponder af typen e-mail. Vejledningen herfra handler derfor om opsætningen af ’Tabt kurv’ i en e-mail-autoresponder.

Du skal i step 1 også angive, hvornår denne autoresponder skal udsendes.

Her anbefaler vi, at du vælger 'Straks'. Det betyder, at din trigger sendes afsted, så snart Heyloyalty modtager et event (besked) om, at et medlem har tabt sin kurv. Og den tid har du bestemt i din sessionstid - så har du sat den til 45 minutter, modtager Heyloyalty beskeden 45 minutter, efter medlemmet har tabt kurven på din webshop. 

 

PF_5.jpg

Du kan læse mere om design af ‘tabt kurv’ på step 2, her. Det eneste vi vil nævne i denne vejledning, er, at Heyloyaltys ‘tabt kurv’-funktion figurerer, som et felt ved navn ‘webhook med kategori’ på step 2.

PF_6.jpg

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk