Lyder en øget omsætning på omkring +10% som noget for dig? Så er vores Tabt kurv-trigger noget for dig. Og i denne guide viser vi dig, hvordan du nemt får sat din tabt kurv op.

Guiden viser dig, hvad du skal gøre i Heyloyalty. Har du endnu ikke fået aktiveret dit trackingscript på din webshop? Så læs med her, hvor vi viser dig, hvordan du får styr på den del.

Tjek af 'webhook med kategori'

Når du har opsat din tabt kurv i din webshop-administration, så skal du tjekke, at Heyloyalty har fået de rigtige informationer på din tabt kurv. Det gør du ved at tjekke opsætningen af 'Webhook med kategori'. Du finder dette under 'Listeintegrationer' i 'Indstillinger'. Her klikker du på 'Opsæt webhook'.

Her efter kan du se, hvilken liste, sessionstid, billedformat og produktfeed, som din tabte kurv er indstillet til. Skulle der være fejl i det, så kan du redigere i oplysningerne ved at klikke på redigerings-pennen i højre side.

Her kan du redigere de enkelte punkter, hvis ikke de stemmer overens med det, som du har indtastet i din webshop-administration.

Herefter kommer du til en oversigt over de lister, hvor du har opsat ‘webhook med kategori’. På denne side skal du trykke på ‘Opsæt HL på liste’.

Opret 'Tabt kurv'

Når du har gjort det ovenstående, er du klar til at få opsat 'tabt kurv'. Funktionen er en automatiseret funktion, så du skal oprette en autoresponder under 'Automatisering'. På step 1 vælger du triggeren ’Onsite adfærd’ og herefter handlingen ’Webhook med kategori’. Ud for trigger-kategori skriver du ‘abandoned_basket’.

Du kan anvende triggeren, uanset hvilken autoresponder-type (e-mail, sms, sms+) du vælger, men selve produkterne fra medlemmets tabte kurv kan du kun indsætte i en autoresponder af typen e-mail. Vejledningen herfra handler derfor om opsætningen af ’Tabt kurv’ i en e-mail-autoresponder.

Du skal i step 1 også angive, hvornår denne autoresponder skal udsendes. Vi anbefaler, at du vælger ‘straks’, da du under opsætning af tracking-script indtaster i ‘sessiontid’, hvor lang tid der skal gå, før webshoppen fortæller Heyloyalty, at der har været et tabt kurv-event. Det vil sige, at du justerer, hvor lang tid der går mellem at brugeren har forladt en kurv, personen ikke har købt, til at personen får en mail i ‘sessiontid’ og ikke ‘udsendes på tidspunkt’.

Du kan læse mere om design af ‘tabt kurv’ på step 2, her. Det eneste vi vil nævne i denne vejledning, er, at Heyloyaltys ‘tabt kurv’-funktion figurerer, som et felt ved navn ‘webhook med kategori’ på step 2.