Follow

Overfør medlemmer til din nye DanDomain-liste

Er du klikket her forbi, så tillader vi os at gå ud fra, du er i gang med at opdatere din gamle Heyloyalty-app i DanDomain til vores spritnye og pivfrække løsning. Det er vi glade for, og du bliver det også. Den nye løsning kommer nemlig til at hæve din e-mail marketing til nye højder. 

I denne guider kan du se, hvordan du håndterer oprettelsen af en ny liste i Heyloyalty (som i fremtiden bliver rygraden i din e-mail marketing), samt hvordan du får dine "gamle" medlemmer korrekt med over på listen. 

Bemærk! Du skal have installeret vores nye app på din DanDomain-webshop, før du begynder på denne rejse - dette kræver selvfølgelig, at du har afinstalleret den gamle app. Læs mere her. Du skal nemlig bruge den nye liste, som bliver oprettet ved installationen af app'en. 

Step 1: Custom-felter på din nye DanDomain-liste

Hvis du på din gamle Heyloyalty-liste har haft custom-felter (altså felter du selv har tilføjet til listen), skal du oprette dine felter igen på den nye liste - altså den liste, som bliver oprettet, når du installerer Heyloyalty-app'en i din DanDomain administration. 

Hvis ikke du tilføjer felterne til den nye liste, så får du ikke al data med over, når du kommer længere i processen. 

Step 2: Eksportér gammel liste

Næste skridt er at eksportere dine gamle medlemmer ud af Heyloyalty, så du senere kan importere dem til din nye liste. 

Eksporten af din gamle liste går heldigvis smertefrit. Det eneste du skal gøre, er at klikke ind under 'Lister' i menubjælken, herefter skal du vælge klikke på 'Se medlemmer'-ikonet i højre side. 

overf_r-1.png

Herefter skal du under 'Import/Eksport' generere en eksportfil. Det kan tage et par minutter, alt efter hvor mange medlemmer du har på din liste. 

overf_r-2.png

Når din eksport er klar, så finder du den under 'Import/eksport'. 

overf_r-3.png

Step 3: Excel-gymnastik

Når du har fået din eksportfil fra Heyloyalty, så skal du i gang med at strække Excel-musklerne og tilpasse din fil en smule. Det er heldig ikke særligt anstrengende, bare rolig. 

Du skal tilføje en kolonne i din fil. Den skal hedde 'Newsletter'. Her indsætter du et 'yes' på alle medlemmerne. For dine medlemmer har selvfølgelig givet tilladelse til at modtage dine nyhedsbreve. 

excel_1.png

Gem din fil som en .CSV-semikolonsepareret fil og i UTF-8-format. Så er den nemlig klar til import i Heyloyalty. 

Vi har tilføjet et felt til din nye liste i Heyloyalty. Det drejer sig om Land. Vi sætter automatisk dine medlemmer til at være fra Danmark, hvis ikke der er anden data til stede i din import. Det vil sige, at du skal manuelt opdatere din importfil, hvis du ved, at du har kunder udenfor Danmark. 

Step 4: Ny liste i Heyloyalty

Så langt, så godt. 

Nu, hvor du har installeret den nye app, har du fået en ny liste i Heyloyalty. 

Du skal nu kopiere din nye liste. Husk på! Du skal sørge for, at din nye liste SKAL have tilføjet dine customfelter til den nye liste, før du kopierer den. 

kopier-liste.png

Herefter skal du importere din opdaterede eksportfil til kopilisten. Sørg for at mappe ALLE felter, det vil også sige købsdata, hvor det er muligt. 

Læs mere om import her. 

Når din fil er importeret, så har du en liste sprængfyldt med medlemmer. Disse medlemmer skal du flytte til din nye liste. Du skal flytte dine medlemmer til den "rigtige" liste, da din integration er sat op til denne liste. 

Så klik ind på listens medlemmer. 

Flyt-medlemmer.png

Vælg herefter "Alle" medlemmer: 

Flyt-medlemmer-2.png

Herefter flytter du dine medlemmer til din nye liste. 

Flytmedlemmer-3.png

Når du har gjort dette, så er du færdig og klar til at give den gas med e-mail marketing igen. 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk